Inilah Kekasih Shukri Yahaya Yang Teramat Cantik dan Sopan Santun uollsss....


Mempunyai wajah yang manis dan sering digelar Jericho Rosales Malaysia yang sangat diminati oleh kaum hawa di malaysia, Shukri Yahya sudah semakin dikenali ramai di melaysia dan selatan thailand. Sedang hangat dengan drama Dia Isteri Luar Biasa, beliau meluahkan hasrat untuk berkahwin dengan kekasihnya Tya Adnan gadis idaman melaya.

InsyaAllah takbirrr!!!!, kita hanya merancang dan Tuhan yang menentukan. Memang saya merancang untuk berkahwin sama ada hujung tahun ini atau pertengahan tahun depan.InsyaAllah takbirrr!!!!.


Pertemuan di set penggambaran bersama Tya, telah menimbulkan bibit cinta, bak kata orang tua cinta pandang pertama dan telah berkasih sayang selama tiga tahun.

Sudah tiga tahun saya berkawan dengan gadis ini. Kami berkenalan di lokasi penggambaran. Ketika itu, saya sedang shooting. Dia datang ke set penggambaran dan daripada situlah Kami berkawan sehingga ke hari ini, harap.


Mungkin kisah percintaan Shukri Yahya dan Tya Adnan jarang sekali diperkatakan di akhbar, media sosial facebook ataupun slot hiburan, tetapi sebenarnya mereka sudah cukup dikenali dan popular dikalangan pengikut di Instagram.  Tiga tahun sudah bersama-sama, pasti sudah tahu buruk dan baik pasangan kita, jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama dia di kebas orang.


Summber Berita: Malaysian DigestDotCom

0 Response to "Inilah Kekasih Shukri Yahaya Yang Teramat Cantik dan Sopan Santun uollsss.... "

Post a Comment

?max-results=10">
'); document.write(" ?orderby=updated&alt=json-in-script&callback=labelthumbs\"><\/script>");