Inilah barang peninggalan Nabi Muhammad Rasulullah SAW (34 FOTO)

Jika kita berada jarak jauh dengan yang dikasihi Nabi Muhammad. Kita hanya boleh merasa Dekat melalui doa-doa yang kita Baca, mencari syafaat dari Nabi muhammad untuk keselamatan kita di akhirat dari kesakitan Keseksaan Api neraka, Tapi Adanya gambar-gambar di bawah Sedikit Sebanyak Dapat Mengubati kerinduan Kita Yang Teramat dalam kepada Nabi Muhammad SAW Kekasih Allah, Pribadi Mulia contoh terunggul sepanjang zaman!! 
Ratusan orang menetiskan air matanya setelah Baju Peninggaka beliau yang bersahaja dan sudah Terkoyak, Sepasang Kasut Sandal, keranda beliau yang tIdak Terjejas Walau Sedikitpun. Allahhu Akbar … Ingin Merasa Dekat DenganMu Ya Rasulullah … Andai Dapat Ku Lihat wajahmu, Pastinya Sangat Bertuah dapat melihat kemuliaan wajahmu ..Allahumma salli ala sayyidina muhammad...
Gambar Ini disimpan Dari koleksi pelbagai tempat di negara ini. Palace Museum di Istanbul Turki, Jordan, Iraq dan negara-negara di Timur Tengah Seronok Dapat melihat peninggalan ini Semoga kerinduan kita semakin Kuat kepada Nabi Muhammad Rasulullah SAW.

0 Response to "Inilah barang peninggalan Nabi Muhammad Rasulullah SAW (34 FOTO)"

Post a Comment

?max-results=10">
'); document.write(" ?orderby=updated&alt=json-in-script&callback=labelthumbs\"><\/script>");