Sufian Suhaimi Tinggalkan Kekasih Demi Elfira Loy. Betul Ke Ni?

dpelfira
Semalam pelakon comel Elfira Loy telah menerima 23 kuntum bunga ros sempena sambutan hari lahirnya yang ke-23 dari penyanyi Sufian Suhaimi. Elfira memuat naik gambar Sufian yang menghantarkan jambangan bunga tersebut ke rumahnya menerusi Insta Stories. Memang sweet habis.
Namun, hari ini viral di laman Twitter screenshot Insta Stories yang katanya milik kekasih Sufian. Gadis itu memuat naik gambar icon sedih dan heartbroken. Lebih mendapat perhatian netizen apabila Instagram milik gadis itu turut mempunyai gambarnya bersama Sufian berserta caption yang sweet. Betul ke kekasih Sufian?

Betul ke kekasih?

elfiraa
Gambar di Instagram gadis ini mula menjadi viral dan kononnya mereka merupakan pasangan bercinta menerusi caption gambar gadis ini. Rata rata netizen melahirkan rasa simpati atas nasib gadis ini dan mengecam perbuatan Sufian yang diibaratkan lupa daratan.
komensuffian1
Paling mendapat perhatian adalah tweet dari seorang gadis yang mendakwa merupakan teman sebilik Izyan. Menerusi tweet itu, gadis itu melahirkan perasan kesal dan bengang dengan perbuatan Sufian.

Es setia sebelum kau jadi artis

komensuffian2
komensuffian3
komensuffian4
Sama sama kita nantikan penjelasan sebenar bagi pihak Sufian dan Elfira. Mungkin dorang berkawan je kut. Biasalah kan bagi bunga. Hehe
Sumber : 

0 Response to "Sufian Suhaimi Tinggalkan Kekasih Demi Elfira Loy. Betul Ke Ni?"

Post a Comment

?max-results=10">
'); document.write(" ?orderby=updated&alt=json-in-script&callback=labelthumbs\"><\/script>");